Barbell Lab

Om Amanda

Det er min store kærlighed til vægtløftning og passion omkring perfekt teknisk udførsel, der driver værket, når jeg underviser og programmerer. “Leading by example” er et vigtigt motto i mit eget virke som træner såvel som i min egen træning. Det er vigtigt at gå forrest og væsentligt at vide, hvordan den træning jeg sætter andre til at lave, føles på egen krop.

I min optik er vægtløftning “the sport of all sports” – ikke fordi den er hævet over andre sportsgrene, men fordi den kan benyttes af næsten alle udøvere til at optimere præstationer. Dette medtænkes i min programmering, som derfor vil være egnet til dig, uanset om du vil være bedre til de olympiske løft eller bruger det som et supplement til funktionel træning, amerikansk fodbold eller eksempelvis badminton.

Min træningsfilosofi er, at med hårdt arbejde kommer du længst. Derfor er jeg altid hård, men retfærdig i min undervisning. Der skal være plads til at fejle og drage nye erfaringer, men jeg forventer også, at du giver dit bedste.

Personligt er jeg selv på landsholdet i vægtløftning og er en af Danmarks bedste. Jeg har undervist i funktionel træning i en god årrække efterhånden. Jeg har derfor en stor erfaring med både undervisning samt mærket træningen på egen krop. 

Har du et spørgsmål?

Skriv til mig via formularen herunder - jeg glæder mig til at høre fra dig.

3 + 10 =

Barbell lab

Bragesgade 8a
2200 København N
CVR 36267399